Usein kysyttyä

– Tyhmiä kysymyksiä ei ole –

Tälle sivulle kokoan yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin sitä mukaa, kun niitä tulee.

 

K

Mitä keräämillesi asiakastiedoille tapahtuu?

V

Käytän potilastietojärjestelmää, joka on suunniteltu hierojille ja fysioterapeuteille. Tiedot säilytän ulkoisella tallentimella usean suojauksen takana. Kone on vain työkäytössäni, eikä sille tallennu välillisestikään asiakastietoja. Tietoja käsitellään salassapidon velvoittein, ja ne eivät päädy kolmansille osapuolille.

K

Mitkä maksuvälineet käyvät Jumikorjaamossa?

V

Maksaa voit käteisellä sekä seuraavilla maksukorteilla: Suomen yleisimmillä pankkikorteilla, American Express, Diners Club, Visa, Mastercard sekä hieman eksoottisemmat UnionPay, Discover ja JCB. Vaihtoehdoissa löytyy myös tilisiirto. Lasku toimitetaan sähköpostitse tai postitse, ja siinä on 14 päivän maksuaika.

K

Minulla on X, voiko minua hieroa?

V

Mikäli epäilet, että sinulla olevan sairauden tai muun syyn vuoksi sinua ei voi hieroa, niin voit soittaa ja kysyä asiaa tarkemmin. Joka tapauksessa teen jokaisen uuden asiakkaan kanssa alkutilannekartoituksen, jossa käyn hierontaa estävät seikat varmuuden vuoksi läpi.

K

Onko Jumikorjaamolla omaa toimitilaa?

V

Jumikorjaamon palveluja on myös tarjolla Männistössä osoitteessa Itkonniemenkatu 27 Kuopio. (Thermo-rex nimisen yrityksen tiloissa) teen myös kotikäyntejä/yrityskäyntejä eli hieron asiakkaan tarjoamissa tiloissa.

K

Olen järjestämässä tapahtumaa, jonne haluaisin tilata hierojan. Teetkö tällaista?

V

Mikäli sinulla on tarjota hierontaan soveltuvat tilat, voin hyvin tulla hieromaan tapahtumaan.

K

Miksi keräät asiakastietoja, kuten terveystiedot ja sosiaaliturvatunnus?

V

Tietojen keruu perustuu lainsäädäntöön ja asetuksiin. Koulutettuja hierojia koskevat samat lait kuin muutakin terveydenhuollon ammattihenkilöstöä. Alla tarkemmin näistä laista ja asetuksista. Lakeja ovat mm.: Laki yksityisestä terveydenhuollosta (laki 152/90), Laki ja asetus terveydenhuollon ammattihenkilöstä (laki 559/94, asetus 564/94 ja asetus 298/09 lisäys potilasasiakirjalakiin. Lähde: Finlex

K

Paljonko varaan hieronta aikaa?

V

Ihmiset ovat yksilöitä, mutta alla olevasta lyhyestä listauksesta voi hahmotella minkä verran millainen jumitus kaipaa huomiota. 30 min hieronnassa kerkiää esimerkiksi ”Hiirikättä” rentouttaa tai antaa niskoille ja/tai hartioille tauon. 45 min “pehmennyksessä” selkäkin alkaa notkistua tai raajat vertyä. 60 min varatessa alkaa olla mistä valita: jalkaa, kättä, selkää, niskaa, hartiaa, mahdollisesti myös näiden yhdistelmiä. 95 min eli reilu puolitoista tuntia mennään kantapäästä päälakeen eli kiireeseen. Tahtoo sanoa koko olento kauttaaltaan hierotaan.

Yhteistyön aloittaminen Thermo-rex kanssa mahdollistaa myös Take a Brake- käsittelyn. Tämä on 20 min hoitomuoto, jossa noin 5 min lämmitetään lämpötyynyllä hartioita, sitten käydään noin 15 min kestoinen hieronta niska, hartia ja käsien alueelle. 

 

AJANKOHTAISTA

Käsieni palveluita tarjolla Männistössä.

03.01.2019

Hierontapalveluitani on tarjolla myös Männistössä Itkonniemenkatu 27 Kuo...

Lue lisää

Jumikorjaamo työskentelee osana Thermo-Rexiä

27.11.2018

Jumikorjaamo alkaa pyörittää omalta osaltaan Thermo-Rex nimistä toimintaa.  Muumoassa Take a Brak...

Lue lisää

Jumikorjaamo ei toistaiseksi ota uusia asiakkaita lokakuun jälkeen

04.10.2018

Olen saanut ison toimeksiannon, joka tarjoaa ammatillista kehittymistä, sekä liiketoiminnallista ...

Lue lisää